Fermer
email public shopping_cart 0
Sélectionnez votre panier

Il y a déjà des produits dans le panier de votre compte utilisateur. Quel panier souhaitez-vous conserver?

Kom werken bij
Ontmoet je collega's
Direct naar onze vacatures

Kom werken bij de VEGA familie

Het team van VEGA België in Zellik bestaat uit ca.18 collega’s met uiteenlopende functies. Van technisch, over sales- en marketing tot boekhouding: bij VEGA België doen we het samen. Niet alleen werken we samen aan de groei van het bedrijf, we doen ook leuke dingen samen zoals teambuilding activiteiten, een eindejaarsdiner, workshops en ook onze superfijne ontspanningsdag is jaarlijks een succes. Op internationaal niveau organiseert ons hoofdkantoor regelmatig grootschalige evenementen.

En heel eerlijk; die wil je niet missen.

In het mooie Zwarte Woud in Duitsland is het hoofdkantoor van VEGA gevestigd, een familiebedrijf dat ruim 60 jaar geleden haar oorsprong vond. Vandaag de dag werken ruim 2100 collega’s, verspreid over 80 landen wereldwijd, aan de ontwikkeling, productie en levering van hoog kwalitatieve meetinstrumentatie voor de procesindustrie.

Onze vacatures

Wil jij ook onderdeel uitmaken van de VEGA familie en helpen het bedrijf nog succesvoller te maken? Bekijk of er functies zijn die aansluiten bij je ambities, of stuur ons een open sollicitatie om te kijken naar een rol die bij je past.


Technisch-Commerciële binnendienstmedewerker

Technisch-Commerciële buitendienstmedewerker

Vlaanderen: Voeding- en drankennijverheid

Open sollicitatie